Az ipari padlók, dekorpadlók kialakításához számos esetben a Mapei ULTRATOP termékét alkalmazzuk.

Nagyon gyakran a megrendelő kéri kifejezetten az ULTRATOP-ot, mert látta már korábbi munkáinkat. Tömörebb állaga miatt homogénebb, dekoratívabb felületet ad, mint a hagyományos beton.

Éppen e dekorativitás az oka annak, hogy különböző adalékanyagokkal keverve készítünk az ULTRATOP-ból ablakpárkányt, könyöklőt, lépcső- és lábazati burkolatot, konyhapultot, dekor-falat, s más építészeti, belsőépítészeti elemet. Az adalékanyag, ami fokozza a ULTRATOP felület dekorativitását nagyon változatos lehet. Alkalmaztunk már márványzúzalékot, átvilágítható üveggyöngyöket, kávészemeket, színes üveget, tört tükör darabokat, kagylóhéjat.

A Szegedi Tudományegyetem ULTRATOPOT-terazzo burkolatához hasonló eredmények nagy büszkeségei a vállalkozásunknak. Erősségünk továbbá, hogy nem csupán technológiánk színvonalára fordítunk kivételes figyelmet, hanem az anyagválasztás során is a minőséget választjuk. Szerszámkészletünk egyedülállóan korszerű a hazai piacon, s állandó fejlesztés alatt áll. Nagy projektek generál kivitelezői, kisebb kivitelezések megbízói, magán megrendelők egyaránt jelen vannak partnerkörükben. Sőt az ULTRATOP felületek alkalmazásában nagy fantáziát látnak a belsőépítészek, tervezők is.

Technológiánkkal nagyon szép, kopásálló, terhelhető és tartós, monolit burkolatok készülhetnek, amelyek akár élelmiszeripari létesítményekben, egészségügyi vagy különböző oktatási intézményekben is tartósan megállják helyüket. Az ULTRATOP padló jóval kevésbé sérülékeny egyéb burkolatoknál, s tisztíthatósága is könnyebb, higiénikusabb, tartósan esztétikusabb tereket eredményez. A gépi takarítás vagy rakodás is sokkal kevésbé okoz a padlón sérülést.

Ajánlatkérés:

[]
1 Step 1
Név:
Telefon:
Igényelt mennyiség nm/db:
Kivitelezést igényel:
Kiszállítás:
Egyedi igények:
0 /
Visszahívást kérek:
Üzenet:
0 /
Previous
Next