Megoldások padlófelületek bevonására műgyantából.

Minden padlóra a megfelelő bevonatot:

A különféle követelmények sokoldalú megoldást igényelnek.

Olyan bevonatrendszerek, melyek ellenállnak a kisebb vagy nagyobb igénybevételnek, a
vegyi anyagoknak, tetszetősek és nincs káros élettani hatásuk.

Ot felhasználási területet különböztetünk meg:
• Ipar
• Kereskedelmi és középületek
• Parkolóházak
• Tisztaterek
• Balkonok

Ipar:

Ipari üzemekben évente több ezer négyzetméter gyártócsarnok, raktár és más padlófelület kerül bevonásra. Nem csak az új felületek létrehozását, hanem a régiek elújítását is ide soroljuk. Az ipari padlók felhasználási területe ugyanolyan sokrétű, mint az ipar maga. Ennek megfelelően a padlóbevonatok profilja is rendkívül változatos. eltétlenül figyelembe kell venni a szállítási eszközök által okozott mechanikai terhelést olyan területeken, ahol árukat csomagolnak, raktároznak vagy szállításra készítenek elő.

Ipari és középületek:

Legyen szó akár könyvtárról, kiskereskedelmi egységről vagy hotelről, a kerámia rkolatnak, a linóleumnak és gumipadlónak van alternatívája: a műgyanta padlóbevonatok izgalmas látványt nyújthatnak, rendkívül tartósak, fugamentesek, gazdaságosak és lépéshang-gátlási követelmény esetén is alkalmazni kell. Ezen felül a környezetvédelmi hatóság mindenkori hatályos előírásainak megfelelően ellenőrzött termékrendszerek nem terhelik a helyiségek levegőjét káros anyagokkal.

Parkolóházak:

A parkolóházak és mélygarázsok méretük, formájuk és igénybevételük alapján számos változatban épülnek. A lehetőségek az egyemeletes társasházak mélygarázsaitól egészen a reptéri hatalmas parkoló komplexumokig terjednek. A parkolóházi bevonatokkal
szemben támasztott követelmények nagyon különbözőek. A felület elhelyezkedése, állapota és terhelése alapján kell az adott helyhez igazodó, optimális megoldást kidolgozni.

Tisztaterek:

Steril termelői környezetet igénylő iparágak számára, például a félvezető vagy optikai cikkek gyártása, gyógyszeripar illetve biotechnológia, egyre fontosabbá válik, hogy megakadályozzák a termékeknek a helyiség levegőjében lebegő részecskék okozta szennyeződését, ezzel a minőség romlását.

Balkon:

A balkon az építmény egyik legérzékenyebb pontja. Exponált elhelyezkedése különösen kiszolgáltatottá teszi az időjárás hatásainak, például a melegnek, a csapadéknak, a fagynak és az UV sugárzásnak. Ehhez hozzáadódik a mindennapos használatból
adódó sokféle terhelés is.

Lakások:

A minimál stílus követőinek, kedvelőinek Nagyon dekoratív , környezetbarát és Higéniai szempontból is ideális.

Ajánlatkérés:

[]
1 Step 1
Név:
Telefon:
Igényelt mennyiség nm/db:
Kivitelezést igényel:
Kiszállítás:
Egyedi igények:
0 /
Visszahívást kérek:
Üzenet:
0 /
Previous
Next