Microtop-dekor padlók, felületek:

A Microtop BC ( Base Coat) egy módosított polimer összetételű, cement bázisú burkolat, melyet vékony rétegben történő dekoratív betonfelületek létrehozásához fejlesztettek ki . Összetevői: EVA ( Etilén Vinil Acetát) folyékony polimer-vegyület, kiváló minőségű márvány-por és Portland cement. A Micro-top BC a burkolat alapja.

Padlók készítése, belső építészeti elemek ( pl.bútorok) bevonatolása.

JELLEMZŐK:

  • Előre kevert
  • Alkalmas régi betonalapok felújítására
  • Több színekben kapható
  • Vegyíthető folyékony festékanyagokkal
  • Kémiai színezőkkel összhangban használható

Termékleírás:

Az Ideal Work Micro-top BC alapanyagot kizárólag vékony rétegű felületburkolásra tervezték. Márvány-por és cement a bázisanyaga, összekeverve folyékony EVA polimerrel.

Használat:

Az Ideal Work Micro-top Base Coat a vékony rétegben történő dekoratív felületburkolási technológia alapburkolata.

Színek:pack-c ideal work color

A Micro-top Base Coat szürke és fehér színekben kapható. Festhetjük a polimerhez keverve Micro-top folyékony színezővel (Colour Pack-C), amely több színben kapható.

Az Önök elvárása:

A mi tapasztalatunk Gyönyörű, egyedi, praktikus. Az Idealwork Microtoppal tényleg azt a burkolatot kaphatod amire vágysz. Innovatív és modern teljesen személyre szabható színeiben és mintázatában. Egyszerű és gyors a felhordása még meglévő felületekre is. Idealwork az európai dekoratív beton technológia vezetője kész teljesíteni a vágyaidat.

Valóban úgy ahogy akarod:

A Microtopping tökéletes annak aki folyamatos felületet keres ami természetes és innovatív és képes minden környezetet egyedivé tenni. Mikrotopping az ideális megoldás egy modern és minimál környezetben, de ugyanakkor kifinomult stilussal gazdagít egy klasszius vagy rusztikus házat is. Különböző felhordási technikák, színek, savas festés alkalmazásával sokféle művészi design és mintázat kialakítható, hogy valóban olyan legyen a burkolat amilyet szeretnél.

Új felületek csak 3 mm-ben:

A Microtoppinggal már 3 mm vastagságban lehetséges a meglévő felületek megújítása különböző alapfelületeken (beton, önterülő, kerámia, fa) ezek eltávolítása nélkül. Microtopp különösen nagy tapadóképességű, magas kopásállóságú, éghajlati viszontagságoknak jól ellenáll, és kitűnően használható padlófűtés esetén.

Folyamatosságot ad az ötleteknek:

A monolithicus struktúta miatt a microtopp ideális azoknak akik nem szeretik a dilatációkat. Egyedi tulajdonságai alkalmassá teszik kültéri és beltéri használatra, és egyaránt függőlege s és vízszintes felületekre, mint vakolatok, falazatok, lépcsők fürdőszobák, zuhanyzók, hogy az ötleteidnek határ nélkül teret adjunk.

Ajánlatkérés:

[]
1 Step 1
Név:
Telefon:
Igényelt mennyiség nm/db:
Kivitelezést igényel:
Kiszállítás:
Egyedi igények:
0 /
Visszahívást kérek:
Üzenet:
0 /
Previous
Next