Padlóápolás

A Padlótisztítás forradalmian új módszere:

Ismerje meg a mechanikus padlótakarítást és karbantartást a DSC /Diamond Cleaning System/ segítségével két különböző eljárás keretein belül. Mindkét rendszer a környezetbarát technológiának egy-egy új eleme.

Twister™

Az új takarítórendszer padlótisztító korongja, milliárdnyi mikroszkopikus méretű gyémánttal, vegyszer nélkül csiszolja, polírozza a padlót. A technológiát a legtöbb padlóburkolatra, terazzóra, természetes kövekre, epoxi, beton valamint vinil burkolatokra is ajánljuk.twister

A rendszer kiemelkedő tulajdonságaira figyelemmel, takarító vállalatok számára is kínáljuk tejesen környezetbarát technológiánkat. Az eszköz segítségével, a megkopott fénytelen, kimattult felületeket fényes és ragyogó padlóvá varázsolhatjuk.

Hybrid™

A második rendszer magába foglalja a Twister™ technológia tulajdonságait, de aktívabb gyémánt részecskéi lehetővé teszik a mélyebb elváltozások felületi kezelését, polírozását.

Több lehetőség nyílik karcok, foltok eltávolítására, a Hybrid™ használatával.

Költséghatékony környezetbarát olcsó tisztítás.

A Twister™ és a Hybrid™ korongok kiemelik a padló szépségét. Az elért eredmények magukért beszélnek! A technológia egyedülálló, mivel nincs szükség rendszeres karbantartásra, polírozásra, padlóviaszra, vegyszerekre.

A rendszer a tisztítóberendezés módosítása nélkül bármilyen padlótípushoz szabadon használható. Ez a rendszeres karbantartási igény megsz?nése és a korongok hosszú élettartama miatt csökkenti a költségeket és a tisztítási időt.

Összefoglalva:

  • Csökken a tisztításra fordított idő
  • Nincs szükség rendszeres karbantartásra
  • Twister™ korongok hosszabb élettartammal
  • Nincs szükség vegyszerekre
  • Környezetbarát

Az eljárása az első tisztítási rendszer, amit a Svéd Természetvédelmi Társaság is ajánl.

Padló tisztítás dokumentum letöltés ( pdf)