CÉGÜNK SZABADSÁG MIATT 2019 AUGUSZTUS 15-26-IG ZÁRVA TART.

Polír-Beton Kft
1238 Budapest, Wekerle Sándor u.12
06/1 276-7421
06/30 9775-620
info@polir-beton.hu

(Termékminták megtekintéséhez időpont egyeztetés szükséges.)

Cégünk, mint TUTI-SZIG KFT 1998 óta van az építőipari piacon, melynek profilja tetőszigetelés és ipari-műgyantapadló készítés. 2008-tól új technológiával bővült a tevékenységi körünk, melyet a POLÍR-BETON KFT kivitelez.

Régi és új betonfelületek csiszolása, felpolírozása pormentes technológiával.

Látszóbeton és dekorpadlók kivitelezése, csiszolása, felpolírozása . A piacon a legkorszerűbb technológiával vagyunk jelen.

Különböző adalékanyagokkal keverve készítünk ablakpárkányt, könyöklőt, lépcső- és lábazati burkolatot, konyhapultot, dekor-falat, s más építészeti, belsőépítészeti elemet.

Minőségpolitikánk

A megrendelőink megbíznak munkákban, mivel mi arra törekszünk, hogy a meghatározott és az elvárt igényeiknek folyamatosan és maradéktalanul megfeleljünk, cégünk iránti bizalmukat megtartsuk, illetve azt erősítsük.

Főbb Célkitűzéseink:

 • a megrendelők igényeit és elvárásait kielégítő építési – kivitelezési tevékenység végzése
 • munkavégzésünk során a vezetőink és dolgozóink a hatályos jogszabályok, szabványok és a belső szabályozások betartása
 • törekvés a munkavégzés során a hibák megelőzésére, a vállalt határidők betartására
 • a minőségi és környezetvédelmi követelményeknek való megfelelés folyamatos tökéletesítése
 • piaci részesedés és megelégedettség folyamatos növelése
 • erőforrásaink hatékony hasznosítása
 • a kommunikációs tevékenység hatékonyságának fokozása
 • az együttműködésben rejlő lehetőségek kihasználása
 • gépparkunk, eszközeink folyamatos korszerűsítése, bővítése, környezetkímélő berendezések és technológiák alkalmazása
 • A Polír-Beton Kft. vezetősége elkötelezett a minőség iránt és minden munkatársától elvárja, hogy tevékenységi körében a lehető legtöbbet nyújtsa, a megrendelői igények maradéktalan teljesítésért.
 • A Polír-Beton Kft. a hatékony működéssel erősíti a vevők cégünk iránti bizalmát, dolgozóink megelégedettségét és minőség iránti elkötelezettségüket.

https://tanusitvany.bisnode.hu/images/AA_logo_fekvo_CMYK.jpg

Tanúsítvány a pénzügyileg legstabilabb cégeknek

A Bisnode nemzetközi cégminősítő minden vállalkozás pénzügyi stabilitását, üzleti megbízhatóságát minősíti egy folyamatosan visszamért és bizonyított, nemzetközi szakértők által kialakított rendszer alapján. Így került kiválasztásra cégünk, a POLÍR-BETON KFT is, mint a pénzügyileg legstabilabb cégek egyike. Ez alapján vállalkozásunk a magyar cégek azon 9,82 %-ába tartozik, akik pénzügyileg a legszilárdabb lábakon állnak, azaz rendelkeznek valamilyen Bisnode tanúsítvánnyal.

Nagy megtiszteltetés cégünk számára, hogy a Bisnode objektív cégminősítése alapján a legjobbak között szerepelhetünk. Nagy figyelmet fordítunk arra, hogy a piacon tisztességesen járjunk el, így fontos számunkra, hogy egy külső szakértő is megerősítette, hogy cégünk fizetésképtelenségi valószínűsége kiemelkedően alacsony. Hisszük, hogy a Bisnode tanúsítvány segítségével ügyfeleink, szállítóink, munkavállalóink felé is tovább fokozzuk azt a bizalmat, mely egyre fontosabb a hosszú távú, stabil üzleti kapcsolatokban. Azzal, hogy a Bisnode független szakértőként ismerte el cégünk stabilitását, azt az üzenetet hordozza számunkra, hogy jó úton járunk cégünk építésében. Mivel vállalkozásunk minősítése szigorúan szakmai szempontok alapján történt és arra sem pályázni, sem jelentkezni nem lehet, így a Bisnode tanúsítvány valóban pozitívan különbözteti meg cégünket a piacon.

A POLÍR-BETON KFT a Bisnode AA (dupla A) tanúsítványát kapta meg, mellyel Magyarországon csupán a cégek 1,75 %-a rendelkezik, és azt jelzi, hogy velünk az üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata nagyon alacsony.

A Bisnode tanúsítvány alapja a Bisnode minősítése, mely nemzetközi szinten 1908 óta minősíti a cégeket megbízhatóságuk alapján. A Bisnode tanúsítvány mely AAA, AA és A jelzéssel kerül kiállításra jelzi a cégek stabilitását, és azt, hogy az ilyen jelzéssel – azaz a Bisnode tanúsítvánnyal – rendelkező vállalkozás pénzügyileg stabil. Az AAA cégminősítést 1989-ben vezették be és 1996 óta kaptak lehetőséget a vállalatok, hogy üzleti megbízhatóságukat tanúsítvány formájában is megmutassák. A tanúsítvány lehetőséget nyújt az arra jogosult cégek számára, hogy mások számára megmutassák cégük elismert, megbízható, hitelképes vállalat. A Bisnode tanúsítványt Európa számos országában használják, és a Skandináv országokban etalonnak számít üzletkötés esetén.

A Bisnode minősítés több hivatalos forrásból származó adaton alapul, úgy mint Igazságügyi és Rendészeti Minisztérium adatai, cégbíróság bejegyzései, NAV és más hatóságok adatai. A hivatalos források adatai mellett beépíti a vállalatra vonatkozó pénzügyi információkat, úgy mint mérlegadatok, eredmény-kimutatás, trendek. A minősítés figyelembe veszi a cég vagy szervezet demográfiai adatait, azaz a cég életkorát, tevékenységét, méretét, tulajdonosait, azok kapcsolódásait. A Bisnode fizetési tapasztalat program adataiból beépíti a minősítésbe, hogy az adott vállalkozás határidőben vagy késéssel, azaz milyen fizetési fegyelemmel egyenlíti ki számláit. A fentieken kívül számos egyéb gyűjtött információt is hozzátesz a rendszer a Bisnode minősítéshez, úgy mint végrehajtási adatok vagy sajtóhírek.

Mivel a Bisnode minősítés nemcsak cégünk jelenlegi pénzügyi stabilitását mutatja, hanem a Bisnode minősítés kialakításának köszönhetően azt is, hogy ez elkövetkező egy évben milyen valószínűséggel válik fizetésképtelenné vállalkozásunk, büszkén állíthatjuk, hogy a POLÍR-BETON KFT a jövőben is stabil szereplője lesz a piacnak.