Régi és új betonfelületek csizsolása, felpolírozás pormentes technológiával

Válasszon “okos” padlót!

Négyféle csiszolási koncepció


Platinum:

A Platinum eredményezi a legcsillogóbb felületet és ez az a koncepció, melyet általában javasolni szoktunk megrendelőinknek. Több csiszolási fazisból áll, mint az egyéb eljárások. Az eredmény verhetetlen szilárdságú padló. A targoncák kerekei és az anyagok nem hagynak nyomot a csillogó felületen aés a fény finoman tükröződik a padlón.

Gold:

A gold koncepció alkalmazása esetén nem kell olyan mélységban csiszolni a betont, minta Platinum esetében. Ez azt jelenti, hogy kevesebb alapanyag kerül a felszínre. A többi koncepcióhoz hasonlóan a Gold esetében a padlózatot Twissterrel kell polírozni, hogy olyan csillogást érjenek el, ami majdnem olyan ragyogó, mint a Platinum felület.A Gold olyan padlózatot eredményez, amely kiválóan ellenáll a targoncakerekek nyomainak. Ez a változat ideális olyan padlózatok esetén, amelyek már simák és egyenletesek.

Silver:

A Silver koncepció a Platinum egy változata. E koncepció alkalmazása esetén olyan mélységben kell csiszolni a betont, mint a Pplatinum esetében, de polírozás nélkül. Az alapréteg a Platinumhoz hasonlóan kerül a felszínre. Tehát a Silver akkor kitünő, ha matt felületű padlózatra van szükség.

Bronze:

A Bronze a legkevesebb számú csiszolási és polírozási fázist magába foglaló koncepció. E koncepció keretében nem tárul fel az építési beton. Ehelyett a simító réteg felső felültete sincs eltávolítva, csak polírozva. Ezzela z eljárással erősebb simító réteg jön létre fényes felülettel.

Ajánlatkérés:

[]
1 Step 1
Név:
Telefon:
Igényelt mennyiség nm/db:
Kivitelezést igényel:
Kiszállítás:
Egyedi igények:
0 /
Visszahívást kérek:
Üzenet:
0 /
Previous
Next